Can I convert my driving license in Sweden. Exhange any EU license to SwedishCan I convert my driving license in Sweden.

Kan jag konvertera mitt körkort i Sverige?

Ja, du kan växla in denna kupong i Sverige. Du måste följa vissa steg och uppfylla vissa krav. Kontakta först Transportstyrelsen för att starta omvandlingsprocessen. De kommer att lista de dokument du behöver skicka. Innehåller original körkort, giltigt pass, kanske i Sverige, och ett läkarintyg.

Meddela att denna voucher måste vara giltig och utfärdad av ett land som är medlem i Europeiska unionen eller Europeiska ekonomiska gemenskapen. Om detta certifikat har utfärdats utanför dessa områden kan du behöva göra en prövning eller gå en vidareutbildning. När du har samlat in alla nödvändiga uppgifter kan du lämna in dem till Transportstyrelsen personligen eller per post. De kommer att granska din ansökan och informera dig om eventuella ytterligare krav eller avgifter.

När din ansökan är godkänd får du ett svenskt kort hemskickat till dig. Detta körkort är väsentlig vid körning i Sverige, där utländskt körkort inte är tillåtat i mer än ett år. För en säker och pålitlig transport, registrera dig hos den svenska trafikmyndigheten. Om du har några frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta Transportstyrelsen för att få hjälp.

Byt din licens till svenska med oss.

Om du behöver ett svenskt körkort för att köra utomlands kan vi hjälpa dig att byta ut eller konvertera ditt nuvarande körkort till ett svenskt.

Vi kan hjälpa dig att konvertera eller byta ut din licens till en svensk licens till en överkomlig kostnad inom 5 dagar.

Det finns flera fördelar med att konvertera din licens till en svensk licens.

1. Problemfria resor: Ett svenskt körkort gör att du kan köra i Sverige och andra EU-länder.

2. Försäkringsbesparingar: Du kan få lägre försäkringspremier med ett svenskt körkort.

3. Möjligheter till jobb: Att ha ett svenskt körkort ökar dina chanser att hitta jobb i Sverige.

4. Förbättrad rörlighet: Upplev bekvämligheten med att köra fritt inom Sverige.

5. Trafiksäkerhet: Att anpassa sig till svenska trafikregler bidrar till säkrare vägar.

Fyll i formuläret för att kontakta oss

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Om du är utlänning i Sverige och du frågar detta; kan jag konvertera mitt körkort i Sverige? Vi är här för att lösa dina problem

By jaybe