How to pass driving theory test in. Driving testHow to pass driving license theory test in Sweden?

Genom att läsa både praktiska körlektioner och läsa om svenska körregler och -föreskrifter ökar din förmåga att enkelt klara teoriprovet i Sverige. Det är inte lätt att klara det svenska körkortsteoriprovet.

Det finns 70 frågor på provet och för att bli godkänd måste du svara rätt på 52 av dem. Du har möjlighet att lyssna på testfrågorna om du så önskar. Testet kommer att ta dig femtio minuter att slutföra.

GODA NYHETER! Läs mer nedan...

Det är ingen idé att försöka klara provet om du fortsätter att misslyckas. Vår tjänst ger hjälp att köpa körkort utan prov. Om ditt jobb är tidskrävande och du helt enkelt inte får plats på en körskola, klicka nedan, fyll i formuläret eller klicka på vår WhatsApp-knapp längst ner till höger.

Fyll i formuläret nedan för att KONTAKTA

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Med ditt förtroende kan vi guida dig om hur du klarar körteoriprovet i Sverige. Våra sökande betalar oss bara för licensen utan testet

By jaybe